Repris med censur

Sommarkvällsluft och till slut är det som att taket rasar in och drömmarna får akustik.

Letar efter orden. Jag lyssnar en gång extra den här gången när någon pratar om segelbåtar och vad det längtas efter. Då var det bara en doft av skuren tobak. Nu är det en brand med riktiga ben som sprider sig upp och ned. Den här gången ramlar du om jag så ska använda tungan.

Väckt av solen eller fingrarna, vem håller räkningen? Skriver om fåglarna och darrande hjärtslag, alltid sången och de miniatyriska organen. Växande vokaler, alla sätt att vara tom. Duggande fingertoppar, den övergivna vildsinta, det svarta ädla. Allt är blixt allt är alla arter som otåligt får en annan slags röd. Som om det vore ditt yrke att vibrera. Ingen eftertanke bara olycksvatten.En sprickande tystnad och gömda rovdjur. Djuren i oss, skvalpandet, tumulten, glider, spritter, strålande bloss.

Omsorg från ett fängelse: kontexten är förstörd. Glipan, det viktiga, inget krig följer
härefter bara skådespel, fritt manus. Översvämning. Slagsmål. Gaslukt. Gnidande, vindilande, fixerandet vid en muskel. Vacklar över kroppens båge. Faller, seglar, tumlar, utvikt. Nyfikna ögonnyanser skvallrar om tryckförband, blinkar. Håller hårt
runt kanten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s